Wij maken gebruik van cookies om de website goed te kunnen laten functioneren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Disclaimer

Disclaimer nissewaardbosplantsoen.nl


Alle informatie op het platform nissewaardbosplantsoen.nl is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en / of niet up-to-date is. Noch wij, noch nissewaardbosplantsoen.nl, noch de eigenaar van dit platform Boomrooierij Weijtmans B.V. is hiervoor aansprakelijk.

Op alle op de site aanwezige informatie berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiƫren en / of te verspreiden in welke vorm dan ook. Bezoekers en / of gebruikers van onze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Dit platform en / of Boomrooierij Weijtmans B.V. zijn dan ook niet aansprakelijk voor door derden op deze website geplaatste, of gelinkte informatie zoals bijvoorbeeld , maar niet uitsluitend, mededelingen, kaarten, overzichten, beschrijvingen en / of de gevolgen van acties die op basis van de op deze website vermelde informatie zijn verricht.

Heeft u problemen bij het bezoeken van deze site of heeft u op- of aanmerkingen over deze site, neem dan contact op met de webmaster en vermeld als onderwerp de naam van de website.