Wij maken gebruik van cookies om de website goed te kunnen laten functioneren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Even voorstellen… Boomrooierij Weijtmans
  • Home
  • Nieuws
  • Even voorstellen… Boomrooierij Weijtmans
Even voorstellen… Boomrooierij Weijtmans

Even voorstellen… Boomrooierij Weijtmans

Gepubliceerd op 23 april 2021 door Kees Mudde

Na een aanbestedingsprocedure heeft de gemeente Nissewaard het onderhoud van de plantsoenvakken voor de komende 4 jaar uitbesteed aan Boomrooierij Weijtmans.

Boomrooierij Weijtmans B.V. is een toonaangevende speler op het gebied van rooien en snoeien van bomen. Vanuit de moderne bedrijfslocatie in Udenhout (NB) worden klanten bediend in Nederland en daarbuiten; groot en klein. Een uitgebreid en innovatief machinepark staat de vakkundige en ervaren medewerkers ter beschikking. Ruim 36 vaste medewerkers, waaronder Tree Workers (ETW) en Tree Technicians (ETT) gecertificeerde specialisten, zijn dagelijks onderweg.

In 2021 bestaat Boomrooierij Weijtmans 100 jaar. Met dit jubileum bevestigt het familiebedrijf haar lange historie met het vak, de regio en het bomenarsenaal van Nederland. Onderdeel van de uitgebreide dienstverlening is het leveren van service op het gebied van bosbeheer en uitvoering van boomonderhoud voor gemeentes. Zo wordt o.a. regelmatig gewerkt in de gemeenten Tilburg, Eindhoven, Woerden, Delft, ABG-gemeenten; en per maart 2021 nu dus ook in Nissewaard.

Meer over Boomrooierij Weijtmans: zie website